Spontán Blog

Watch Dogs 2 - gyilkosság nélkül is végig lehet vinni

2016/08/22. - írta: Spontán Bloggerr

watch_dogs_2_screenshot_20160616154612_3_original_760x425_cover.jpg

A Watch Dogs 2-ben sem múszáj gyilkolni. Lehetőségünk lesz úgy végigvinni a küldetéseket, ahogy csak szeretnénk, így lopakodva vagy fegyver elsütés nélkül is játszhatunk majd.

A Dishonored 2 kapcsán már olvashattuk, hogy nem kell fegyvert ragadnunk azért, hogy végigvigyük a játékot. A Ubisoft is hasonló szabadságot szeretne a játékosok kezébe adni a Watch Dogsfolytatása esetében.

Dominic Guay, a Watch Dogs 2 senior producere részt vett egy, a Twitteren zajló kérdezz-felelekben, ahol több téma mellett, az is szóba került, hogy milyen lehetőségei lesznek a játékosnak egy küldetés teljesítésére. Kiderült, hogy az előző résszel ellentétben, gyilkolás nélkül is teljesíteni lehet majd azokat. 

"Fontos volt számunkra, hogy megadjuk azt a szabadságot, hogy a játékosok olyan stílusban játszhassanak, amilyenben szeretnének. Tehát játszhatnak lopakodva, gyilkolás mentesen, robbanószerekkel és fegyverekkel vagy teljesen hackelésre hagyatkozva. Rajtad áll, hogyan fogsz majd játszani." - meséli Guay.

Arról is szó esett, hogy miért maradtak ki a co-op küldetések a Watch Dogs első részéből. Úgy gondolták, hogy néhány küldetés nem passzolt volna a játék narratívájához, így inkább kihagyták azokat.

A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra de ITT már előrendelhető.

Forrás: Gamestar

Címkék: Watch Dogs 2
Szólj hozzá!

Ouo.io Vélemény - A legjobban fizető link-rövidítő cég magyar megtekintések után

2016/08/22. - írta: Spontán Bloggerr

legjobb_linkrovidito_ceg.jpg

 

Találtam egy olyan link-rövidítőt céget ami 3x többet fizet, mint az Adfly magyar megtekintések után. A CPM minimum 1,5 $. Kerestem kifizetéseket a cégtől és rengeteg van fent róla és a sajátomat is kiteszem amint lesz. Ez a cég nemmás, mint az Ouo.io és a véleményemet fogjátok hallani róla.

Így néz ki egy link (katt rá a kipróbáláshoz): http://ouo.io/h5c1X

Ouo.io 

 

Kifizetési Bizonylat: 

 

ouo_io_kifizetesi_bizonylat.gif

Előnyök: + tippek

 

- 1,5 $ minimum CPM

 

- ugyan úgy fizet több megtekintésre is egy személytől nem, mint az Adfly amelyik leviszi a béka segge alá a CPM-et(ezer megtekintés utáni fizetést) ha többször forgatjuk az embereket.

 

Vagyis ha egyszer megtudod forgatni az embert akkor az már 3$ CPM MAGYAR MEGTEKINTÉSEK UTÁN.
Ha 3x az már 4.5$ CPM.
 

 Minimum kifizetési határ: 5$

Kifizetési módok: Paypal, Payoneer

Kifizetési gyakoriság: Net15, kéthetente

Hátrányok:

 

- Valamennyivel kevesebben csinálják meg, mint az AdFly-t mivel a CAPCHA-s feloldó rendszere van, hogy biztosan csak emberek nézzék a hírdetéseket vagyis botokat nem fogsz tudni használni.  

 

- Közel sem annyian fogják otthagyni, hogy ne érje meg váltani rá magyar megtekintéseknél. Az AdFly CPM-je magyarokra 0.6-0.5 körül van. Ha csak minden 2. ember csinálja meg aminél biztos többen csinálják majd  akkor is duplája az AdFly-nak ismétlem magyar megtekintések után.

 

- Külföldi megtekintésekre viszont még mindig az AdFlyt ajánlom. Amerika, Canada, Anglia ezekre meg az ilyen nagyobb országokra még, mindig az AdFly a nyerő.

 

Referál Program:

 

Az Ouo.io-nak VAN referál programja és 20%-ot kapsz az általad meghívottak után. Kérlek az én referál linkemen keresztül regisztrálj be KATT IDE THX
 
Kulcsszavak:
Ouo.io Vélemény
 A legjobban fizető link-rövidítő cég magyar megtekintések után 
internetes pénzkeresés
internetes pénzkeresés linkrövídítéssel
legjobb linkrövídítő cég magyar megtekintések után
online pénzkeresés
Szólj hozzá!

Vége: utolsó riói versenyzőnk, Parti András a 24. helyen zárt

2016/08/22. - írta: Spontán Bloggerr

d_yt20160821001.jpg

 

Negyvenkilenc versenyző indult a hegyikerékpárosok versenyében, 32 ország képviseletében. A mezőnyben harmadik olimpiáján ott volt Parti András is.

Hat kört kellett megtenniük a több mint 4 kilométeres pályán a versenyzőknek. Az első kör után a cseh Jaroslav Kulhavy állt az élen, azonos idővel a francia Victor Koretzky, a svájci Nino Schurter, a finn Shlomi Haimy, és a spanyol Carlos Coloma Nicolas társaságában. Parti András a 28. helyen haladt, a legnagyobb ugrást a start után a szlovák Peter Sagankövette el, egyébként ő nagy Tour de France-menő (sorozatban 5-ször nyerte meg a Tour pontversenyét) – 7 kilométernél amúgy kereket cserélt.

A svájci Shurter aztán az élre állt, az olasz Luca Braidot jött fel rá, miközben a finn Haimy nagyot esett vissza.

A 2. kör végén vezetett a svájci, a spanyol Coloma Nicolasszal párban, Parti két helyett visszacsúszva a 24. helyen kerékpározott.

A cseh Kulhavy állt az élre két és fél körnél, de az élboly állandósulni látszott. Örömteli volt, hogy Parti feljött a 21. helyre, és maga mögött tartotta Peter Sagant.

A 3. kör után Kulhavy-Schurter-Coloma Nicolas volt a sorrend,

A francia Maxime Marotte tudott még az élmenőkkel haladni egyébiránt.

A negyedik kör végén maradt a cseh vezetés, Parti András visszaesett, a 33. helyen haladt, egy boly elmehetett mellette.

Két körrel a vége előtt Kulhavy és Schurter félperces előnyre tett szert, várható volt tehát, hogy kettejük között dől el az aranyérem sorsa. Aztán a svájci nem sokkal később “robbantott”, megszökött a cseh elől, 10-12 másodperc volt az előnye. Parti András a 28. helyen kezdhette az utolsó kört.

A hatodik körben már kifejezetten nagy volt az ötszörös világbajnok svájci előnye, nem volt kérdés, hogy övé lesz az olimpiai bajnoki cím. Így is lett.

A második helyre a cseh Kulhavy, a harmadikra a spanyol Coloma Nicolas ért be.

Parti András a 24. helyen zárta harmadik olimpiáját.

Szólj hozzá!

Oda a KickassTorrent torrentoldal üzemeltetőjének domain arzenálja

2016/08/19. - írta: Spontán Bloggerr

domain-nev.jpg
A KickassTorrent torrentoldal üzemeltetőjének domain arzenáljának annyi. Elkapták Lengyelországban. Nézd meg hogyan. Olvass Tovább...
A KickassTorrent üzemeltetőjének bankszámláját és domainjeit is zárolták

Lekapcsolták az egyik legnagyobb torrentoldalt, a KickassTorrentet, miután alapítóját, Artem Vaulint Lengyelországban elkapták.

A 30 éves ukrán Vaulint szerzői jogok bűncselekmény jellegű megsértésével és pénzmosással vádolták, az USA-ban már kérték is a kiadatását. Éppen amikor elfogták, egy chicagói bíróság elrendelte a bankszámláinak zárolását, és regisztrált domainjeit is zárolták. Ennek az lett a következménye, hogy a KickassTorrent elérhetetlenné vált.

Vaulin becslések szerint évi 16 millió dollárt keresett a torrentoldallal, részben a hirdetéseknek köszönhetően. A sors fintora, hogy éppen a pénzt hozó reklámok vezettek a férfi leleplezéséhez is - a hirdetők mellett ugyanis egy fedett ügynök is vásárolt az oldalon, az összeg kifizetéseket pedig megszerezte az egyik bankszámlaszámot és annak adatait.

Vaulin kézre kerítésében az Apple is segített a nyomozóknak, miután kiderült, hogy tavaly július 31-én a 109.86.226.203 IP-címről léptek be a KAT Facebook-oldalára és hajtottak végre egy iTunes-tranzakciót - az Apple pedig hatósági felszólításra kiadta az azonosító mögött álló személyt.

 

Én itt veszem a domainjaimat:

 

Namecheap.com
Ezt is nézd meg: 
1 komment

Betilthatják a burkát Ausztriában

2016/08/19. - írta: Spontán Bloggerr

Párbeszéd kezdődött Ausztriában a burka szabályozásáról, írja az MTI. Sebastian Kurz külügyminiszter az Österreichnak adott interjújában azt állította, hogy a szem kivételével az egész arcot és testet takaró muszlim női viselet határozottan gátolja az integrációt.

 A szintén néppárti Wolfgang Sobotka belügyi tárcavezető szerint a burka betiltása alkotmányjogilag problémás lenne, az alkalmi korlátozása azonban lehetséges lenne. Például autóvezetés és utazás közben, vagy tüntetésen való részvétel során.

 

12515119_bbd7b175c2f746fdfd8fae4afcd13d24_wm.jpg

 

Az Osztrák Szabadságpárt államfőjelöltje, Norbert Hofer viszont úgy látja, hogy a burkaviselés szabályozása ésszerű lenne, és szorgalmazná is az ausztriai bevezetését. A szélsőjobboldali párt alsó-ausztriai frakcióvezetője, Manfred Haimbuchner már korábban is beszélt arról, hogy Ausztriának be kellene vezetnie a burka tilalmát, hogy köztéren mindenki azonosítható legyen, valamint növelnie kellene a biztonsági szervek létszámát is.

Az osztrák lap csütörtöki számában egy alkotmányjogásszal készült interjú is megjelent, aki szerint nem ütközne jogi akadályba a burka betiltása. Ludwig Adamovich szerint a viselet tiltása nem összeegyeztethetetlen az emberi jogok európai egyezményével. Elmondta, hogy az Európai Emberi Jogi Bíróság 2014-es döntése értelmében a tagállamok szabadon dönthetnek a kérdésben, illetve hogy bár a fejkendőt nem lehetne betiltani, az arc teljes elfátyolozását ellenben igen, hiszen a rendőröknek és bírónak látniuk kell az arcot.

Az Osztrák Szabadságpárt két évvel ezelőtt beadott egy kezdeményezést, amely a fejkendő tilalmáról szólt, ezt azonban a parlament elutasította. Ausztriában  nemrég egy muzulmán közjegyző követelt 7000 eurós kártérítést vallási diszkrimináció miatt egykori munkáltatójától, aki az öltözködése miatt vált meg alkalmazottjától. A Legfelsőbb Bíróság júliusban a munkáltatónak adott igazat. Az indoklás szerint a vallási meggyőződés szabadon kifejezhető, ám a szabadon hagyott arc az emberek közötti kommunikáció alapfeltétele.

 

Ausztriában a gyülekezési törvény kilencedik paragrafusa azt is kimondja, hogy nyilvános eseményeken, tüntetéseken és futballmeccseken eltakart arccal nem lehet részt venni. A burkiniteddig az alsó-ausztriai Melk, Korneuburg és Hainburg fürdőiben tiltották be.

Manuel Valls francia miniszterelnök szintén egyetért a burkini betiltásával. "A strandokat, mint minden közterületet, meg kell védeni a vallási követelésektől. A burkini egy politikai tervnek, egy olyan ellentársadalomnak a megjelenítése, amelyben egyebek között leigázzák a nőket. A burkini mögött az a gondolat húzódik meg, hogy a nő természetes állapotában szemérmetlen, erkölcstelen, ezért teljesen el kell fednie a testét. Ez nincs összhangban a Francia Köztársaság értékeivel. A provokációkkal szemben a köztársaságnak meg kell védenie magát" – mondta a kormányfő. Franciaországban eddig hét tengerparti település polgármestere tiltotta be strandjain a burkini viselését.

Forrás: Index.hu  

 

Ezt Is nézd meg: Top 10 Legjobb 2016-os Filmek Amelyeket Ne Hagyj Ki

Címkék: ausztira Burka
Szólj hozzá!

Top 10 Legjobb 2016-os Filmek Amelyeket Ne Hagyj Ki

2016/08/18. - írta: Spontán Bloggerr

a_legjobb_filmek_2016.jpg

Bemutatok számodra 10 brutálisan jó filmet 2016-ban amelyeket kár lenne kihagynod. Ezek a legjobb filmek 2016-ban. Nézd meg melyek azok...

 

1. Zootropolis - Állati nagy balhé

 

Előzetes:

 

A Film Online Megtekintéséhez Katt Ide

 

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb mókuscickány is megfér egymással. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.

 

2. Eddie, a sas

 

Előzetes:

 

A Film  Online Megtekintéséhez Katt Ide

 

Az életrajzi ihletésű dráma középpontjában egy angol síugró áll. Eddie első ránézésre kétballábas figura, akinek talán nem kellene ennyit bíbelődnie a síeléssel. Azonban Eddie kitartóan edz és végül eljut az 1988-as téli olimpiára, ahol egyedüliként képviseli Angliát. Élete remek példa arra, hogy az álmokat nem szabad feladni, s el kell fogadni, ha olykor elesünk, de egyrészt nem mindegy, hogyan történik ez meg, másrészt pedig mindig fel kell állni egy alapos popsiracsüccsenést követően.

 

3. A dzsungel könyve(2016) 

(The Jungle Book)

 

Előzetes:

 

A Film Online Megtekintéséhez Katt Ide

 

Az árván maradt Mauglinak cseppet sem szokványos az élete.Ember gyermek létére állatok között él, farkasok nevelik fel. Amikor Sir Kán, a tigris, újra visszatér vadászterületére, a dzsungel már nem biztonságos a fiú számára. Egyik barátja Bagira a fiú érdekében vissza szeretné juttatni az emberek világába.Maugli azonban ezzel nem ért egyet. Így megkezdődik az izgalmakkal teli utazásuk, mely során a kis Maugli folyamatosan újabbnál-újabb kalandokba keveredik

4. Rendes fickók

 

Előzetes:

 

 Online Film Megtekintéséhez Katt Ide

 

Egy magánnyomozó a 70-es évek Los Angelesében egy lecsúszott pornosztár öngyilkossága után nyomoz. Az ügy talán mégsem olyan egyszerű, mint amilyennek első látásra tűnik. A detektív egy összeesküvés nyomára bukkkan...

5. Tiszta Szívvel

 

Előzetes:

  

A Film Online  Megtekintéséhez Katt Ide

 

A Tiszta szívvel című játékfilm főhőse egy fiatal húszéves fiú és barátja, a volt tűzoltó. A páros agya egy idő után teljesen elborul, mivel úrrá lesz rajtuk a pánik, hogy életük és létezésük a társadalom számára felesleges. Az alvilág berkein belül próbálnak meg érvényesülni, ám miután ez a közeg sem tart igényt rájuk, végleg elszakad a cérna... (forgalmazza: A Company Hungary)

 

 6. Warcraft: A kezdetek

 

Előzetes:

 

 A Film Online  Megtekintéséhez Katt Ide

 

Olcsó videójátékok akár 80%-os kedvezményekkel (WoW is): Katt Ide

 

A Warcraft: A kezdetek filmtartalom: Hogy megmentsék népüket a kihalástól, az orkok elhatározzák, hogy kolonizálnak egy másik világot, csakhogy szembe találják magukat az emberek királyával, Llayne Wrynnel, aki bármit megtenne népe biztonságáért. Az emberek oldalán egy harcos, Anduin Lothar szövetséget köt az orkokkal, melynek köszönhetően talán mindkét faj bebiztosíthatja a jövőjét.

 

7. Mielőtt megismertelek

 

Előzetes:

 

 A Film Online  Megtekintéséhez Katt Ide

 

Lou Clark egy vidám, ámde céltalan 26 éves nő, aki egyik munkahelyén sem képes hosszabb időt eltölteni. Életében gyökeres változás áll be, mikor egy kastélyban egy lebénult ifjú bankár gondozója lesz. Will megkeseredett és cinikus, és úgy véli, számára már nem tartogat sokat a az élet. Lou megjelenése azonban felforgatja addig világát. Az idő múlásával a két fiatal között az együtt töltött hetek során szoros kapcsolat alakul ki.

 

8. Pelé

(Pelé: Birth of a Legend)

 

Előzetes: 

 

 A Film Online  Megtekintéséhez Katt Ide

 

 Hogyan lett egy nincstelen, de ördögien tehetséges brazil fiúból minden idők legnagyobb focistája, aki 17 évesen egy győztes góllal világbajnokká tette hazáját? Egy nehéz és küzdelmes gyerekkor után Pelé egyedi játékstílusát és legyőzhetetlen szellemét ötvözve vált valódi nagysággá, aki még saját országát is megváltoztatta.

9. Star Trek: Mindenen túl

(Star Trek Beyond)

 

 

Online Film Megtekintéséhez Katt Ide

 

A Gene Roddenberry átal kreált és J.J. Abrams által 2009-ben újraindított, világszerte népszerű Star Trek sorozat várva várt új része Justin Lin (Halálos iramban sorozat) rendezésében tárja elénk az Enterprise űrhajó és elszánt legénysége újabb nagyszabású útját. A Mindenen túl kalandja során ez Enterprise az űr felfedezetlen zugaiba merészkedik, ahol egy új, titokzatos ellenséggel találkoznak, és ez a találkozás komoly próbára teszi a legénységet, és mindazt, amit a Föderáció jelent.

 

 10. 31

 

Előzetes:

 

A Film Online  Megtekintéséhez Katt Ide

 

Nem sokkal Halloween előtt öt embert rabolnak el, és ejtenek túszul egy Murder World nevű helyen. A fogságuk alatt egy erőszakos játékra, a 31-re kényszerítik őket, melyen túlélésük múlik. Csak akkor szabadulhatnak, ha a következő tizenkét órában sikerül legyőzniük a gonosz bohócokból álló bandát.

 

 Köszönöm, hogy végignézted. Ez egy szubjektív lista. Ha valamivel nem értesz egyet nyugodtan írd le a saját 2016-os filmes toplistád komment formájában.

 

Lájkold a most indult Facebook oldalunkat és nyerj havonta egy mozijegyet amit a lájkolók között sorsolunk ki:

 

 

A megosztásokat pedig köszönöm.

 

HF Social

Szólj hozzá!

Legjobb Online Filmek 2016

2016/08/16. - írta: Spontán Bloggerr

Zootropolis - Állati nagy balhé online film, online filmnézés magyarul 2016: 

KATT IDE AZ ONLINE FILMHEZ 

 

 

online film, filmek, film letöltés, online sorozatok, online nézhető filmek, online filmek, magyar szinkron, szinkronos, 2016, teljes film, magyar előzetes, mobilon

 

Szólj hozzá!

Suicide Squad ÖNGYILKOS OSZTAG Online Film 2016

2016/08/12. - írta: Spontán Bloggerr

Nézd a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag Online film-et

 

 

Öngyilkos Osztag - Suicide Squad Ismertető:

 

Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg

 

Linkek a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag Online filmhez: 

 

Minőség Forrás Egyéb Link
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
Openload
Lejátszás
Kamerás
VidTo.Me
Lejátszás
Kamerás
Streamin.to
Lejátszás
Kamerás
Videomega
Lejátszás
Kamerás
Flashx.tv
Lejátszás
Kamerás
TheVideo.Me
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
VidTo.Me
Lejátszás
Kamerás
Streamin.to
Lejátszás
Kamerás
Openload
Lejátszás
Kamerás
AllMyVideos
Lejátszás
Kamerás
VidBull
Lejátszás
Kamerás
VodLocker
Lejátszás
Kamerás
NowVideo
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
Openload
Lejátszás
Kamerás
VidTo.Me
Lejátszás
Kamerás
Videomega
Lejátszás
Kamerás
Openload
Lejátszás
Kamerás
Streamin.to
Lejátszás
Kamerás
Flashx.tv
Lejátszás
Kamerás
VidTo.Me
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
Exashare
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
Streamin.to
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
VidTo.Me
Lejátszás
Kamerás
Openload
Lejátszás
Kamerás
Exashare
Lejátszás
Kamerás
VidTo.Me
Lejátszás
Kamerás
Streamin.to
Lejátszás
Kamerás
Openload
Lejátszás
Kamerás
Videomega
Lejátszás
Kamerás
Openload
Lejátszás
Kamerás
Streamin.to
Lejátszás
Kamerás
Flashx.tv
Lejátszás
Kamerás
VidTo.Me
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
Exashare
Lejátszás
Kamerás
VidTo.Me
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
Videomega
Lejátszás
Kamerás
Flashx.tv
Lejátszás
Kamerás
Openload
Lejátszás
Kamerás
Flashx.tv
Lejátszás
Kamerás
VidTo.Me
Lejátszás
Kamerás
Streamin.to
Lejátszás
Kamerás
Videomega
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
Exashare
Lejátszás
Kamerás
Openload
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
LetWatch
Lejátszás
Kamerás
Flashx.tv
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
Streamin.to
Lejátszás
Kamerás
VidTo.Me
Lejátszás
Kamerás
Exashare
Lejátszás
Kamerás
Flashx.tv
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
VidTo.Me
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
YouWatch
Lejátszás
Kamerás
Egyéb
Letöltés
Kamerás
Egyéb
Letöltés
Kamerás
Turbobit
Letöltés
Kamerás
Turbobit
Letöltés

:

Ez itt tökmindegy:

online film, filmek, film letöltés, online sorozatok, online nézhető filmek, online filmek, 

Szólj hozzá!

Online Pénzkeresés játékokkal G2A Goldmine, Youtube, Twitch tutorial

2016/08/11. - írta: Spontán Bloggerr

 

Online Pénzkeresés? Szeretnél egy kis online pénzt keresni? Vagy pénzt gyűjteni néhány játékra? Most megteheted! Nézd meg a fenti videót ahol elmagyarázom részletesen egy oktató videóban, hogy mit, hogy kell csinálni az internetes pénzkeresés-hez a G2A Goldmine-al.

Ha nekem sikerült egy kis zsebpénzt összeszedni neked is fog! 

 Ha nem tudod mi az a G2A akkor nézd meg ezt a videót:

 

Ha olyan helyen vagy ahol nem tudod megnézni a videót itt van egy kis összefoglaló és kiegészítés az online pénzkeresés-ről a játékokkal G2A-val:

 

 

Ahogy a fenti videókban mondtam a G2A egy játék webshop ahol Xbox, Pc, Ps Steam meg mindenféle játékot be tudtok szerezni nagyon olcsón akár 3x 4x olcsóbban. 

Hogyan lehet pénzt keresni online a G2A Goldmine-al? 

 

A G2A-nak van egy partner programja amire ITT beregisztrálhatsz. 

 

Vagyis a G2A fizet azért ha eladsz egy játékot egy úgynevezett refferál linken keresztül amit a G2A goldmine admin menüjében tudsz csinálni úgy ahogy a legfelső videóban be van mutatva.

Készíthetsz linket külön játékokra is, kategóriákra vagy a kezdő oldalra is. Így néz majd ki refferál linked a /r/ után te választod, hogy mi legyen: https://www.g2a.com/r/newboy

Ezután a linkedet   terjesztheted bárhol a neten de nem ajánlom, hogy össze vissza spammelj mindent, mert úgy max anyázást fogsz kapni és nem pénzt.

Na de hogyan terjeszd a G2A refferál linkedet az interneten ? Bankot fogunk robbantani!

 

1. Küld el a gamer haverjaidnak, hogy találtál egy olyan oldalt ahol sokkal olcsóbban lehet játékokat venni. Szerezz új barátokat akár a játékokban TSen, Skypeon miközben játszol és kérdezd meg, hogy honnan vásárolnak játékokat.

Hasonlítsd össze az árakat a G2A-val. Szinte biztos, hogy a G2A olcsóbb és megmutatod, hogy ez az oldal olcsóbb és elküldöd nekik a linkedet.

2. Oszd meg a személyes Facebook vagy bármilyen közösségi profilodon. Kép a játékról + posztban a link kombináció elég jónak bizonyult nekem. 

3. Ha van facebook oldalad vagy bármilyen oldalad ahol vannak feliratkozók, lájkolók oszd meg ott is akár a posztok végén úgy, hogy: támogasd az oldalt egy olcsó játék megvételével: és ide jön a linked

4. Indíts el egy Youtube vagy Twitch csatornát ahol gameplayeket csinálsz és a leírásba rakd be annak a játéknak a G2A-s linkjét amivel éppen játszol vagy kezdj el blogolni a játékokról és írj játék teszteket amiket megosztol facebook csoportokban meg mindenhol ahol tudod. 

best-way-to-make-money-with-g2a-goldmine-300x274.png

 Ami még eszembe jutott ezzel kapcsolatban. Indíts el egy Twitch csatornát és Youtubera rakd fel a gameplayt kicsit összevágva az érdekesebb dolgokat.

Így pénzt tudsz keresni a Twitch támogatóktók és a Youtube reklámokból + a G2Aból. Én megcsinálnám de most még nincs elég erős gépem hozzá, hogy gameplayt is csináljak.

 Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy lájkot és iratkozz fel a Youtube csatornámra ITT további online pénzkeresési lehetőségekért. Ha bármi kérdésed van írj kommentet. A megosztásokat pedig nagyon köszönöm. 

Kedveld Facebook oldalunkat!
Szólj hozzá!

G2A - Olcsó Steam és mindenféle játékok és kulcsok akár 3x 4x olcsóbban

2016/08/10. - írta: Spontán Bloggerr

 

 G2A - Olcsó Steam Játékok? Hogyan?

 

A G2A a világ legnagyobb online játékkereskedői platformja és azért jó, mert nagyon olcsón lehet rajta játékokat vásárolni. Tényleg nagyon olcsó én nem is akartam elhinni, hogy ennyivel olcsóbban megkaphatom eredetiben a játékokat.

IDE KATTINTVA MEGNÉZHETED G2A ÚJ MAGYAR KEZDŐ OLDALÁT

 

G2A egy piactér is vagyis te is elpasszolhatod rajta a fölös kulcsaidat is.

Magyarországon sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy eredetiben megvegyék a Steames játékokat de a G2A a segítségével akár háromszor vagy négyszer olcsóbban is hozzájuthatunk egy - egy jobb játékhoz vagy skinhez.

Mindenkiben felmerül a kérdés, hogy hogyan adják ilyen olcsón ott a Steam kulcsokat. 

 

Úgy csinálják, hogy amikor Steamen vannak ilyen óriási leértékelések (van, hogy csak egy évben egyszer) akkor betáraznak egy csomó Steam játékból és utána eladják valamivel olcsóbban egy kis extra profittal.

Viszont vannak akik csak el akarják passzolni rajta a rajtuk maradt nem felhasznált kulcsokat és ezért van, hogy még olcsóbban is találunk játékokat.

Mennyire biztonságos a G2A?

 

shield_logo_1.png

A G2A egy abszolút megbízható oldal csak jól kell használnunk. Ha lehet inkább direktbe a G2A-tól vásáróljunk kulcsot amikor ki kell választanunk akkor Marketplace Usert válasszunk inkább, mert ők sokkal megbízhatóbbak és hamarabb is visszakapjuk a pénzünk ha valamit elrontottak. 

Vásárolhatunk úgynevezett G2A Shieldet ami 300 forint 1 hónapra és akkor egyből visszaadják a pénzed ha rossz kulcsot vagy más játékot kaptál. 

Én nem vettem még egyszer sem G2A Shieldet és csak egyszer volt bajom belőle, mert rossz értékelésű embertől vásároltam de 2 hét után így is visszakaptam így is a pénzem. 

Ja és nézzük meg mindig az értékelését annak akitől vásárólunk 99% 98%-os értékelésig nagyon biztonságosak. 

Hogyan vásárolhatok a G2A-ról?

 

Vásárolhatsz PayPal-al Skrill-el szinte bármilyen internetes pénztárcáról és bakkártyával is.

 

Remélem tetszett a G2A-s bemutató posztom. A megosztásokat pedig köszönöm.

Szólj hozzá!